Samenspel Bouwteams

Bouwteam is in. Dat is niet voor niets, want het werkt. De reden dat het werkt, is omdat het geen contractvorm is, maar een mindset. Wij helpen jou die mindset eigen te maken. Dat doen we in de tenderfase, want in die fase zet je de piketpaaltjes van jouw bouwteamproject uit.

De kickstart van jouw bouwteamtender

In de tenderfase komen wij jou helpen. Wij zijn ervaren tenderaars die hun strepen hebben verdiend op allerhande bouwtenders voor allerhande klanten. We geven jouw bouwteamtender een kickstart en wij schrijven voor jou het plan van aanpak. In dat plan komt jouw visie en jouw taal. Het resultaat? Je wint het project op jouw manier.

Wat bieden we concreet

Wij loodsen jou door een bouwteamtender. We verzorgen de kickstart, activeren jouw team, verzamelen kennis en ideeën, schrijven het plan van aanpak en verzorgen de vormgeving. Desgewenst bereiden we je ook voor op het interview of presentatie (als jullie klant hierom vraagt).

Geen of juist veel ervaring?

We passen ons aan naar jouw behoefte. Heb je veel ervaring met bouwteams en zoek je gewoon een planschrijver? Prima, wij leveren een planschrijver die bouwteam ook snapt en zonder problemen ronkende bouwteamteksten schrijft. Nog nooit een bouwteam gedaan? Geen probleem, we nemen je aan de hand mee en gaan op zoek naar hoe het bouwteam aansluit bij het DNA van jouw bedrijf.

Overzicht van onze diensten

  • Begeleiding tijdens een bouwteamtender
  • Plan van aanpak schrijven en vormgeven
  • Interview- en presentatietrainingen
  • Project Startup organiseren na gunning

Thomas Kok

Directeur

Ik ben schrijver, verhalenverteller, Sovjetoloog, ondernemer, echtgenoot, vader en nog veel meer. Sinds 2010 werkzaam in de bouw en door de jaren heen een tenderbureau opgebouwd, planschrijvers opgeleid en heel veel tenders gedaan. Ik hecht sterk aan vernieuwing en persoonlijke ontwikkeling. In mijn vrije tijd wandel ik graag door de bossen en maak ik theatervoorstellingen voor kinderen en volwassenen.

Werken bij Samenspel Bouwteams

Samenspel Bouwteams wil zich de komende jaren ontwikkelen tot een innovatief en gezellig bedrijfje met een stuk of tien medewerkers. Binnenkort verschijnt hier een vacaturetekst. Ben jij de gedroomde creatieveling/teambuilder/taalpurist, bel mij op 06-18 26 34 18! Dan vertel ik je graag verder over onze plannen.

Samenspel Bouwteams is een onafhankelijk bedrijf, maar werkt op gebied van personeel nauw samen met ITC Groep, een jong en dynamisch adviesbureau in de bouw. Dat betekent simpelweg een hele zwik aan gezellige collega’s en fijn kantoor in Woerden (als Corona voorbij is).

oNZE KLANTEN

Neem contact op

En wij laten weten wat wij voor u kunnen betekenen!

3 + 7 =